Logo Danielle Huidspecialist

Huidbehandeling

Peelings

Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond

Peeling is een techniek in de cosmetica, waarbij oude, oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien.

Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond

Welke verschillende peelings zijn er?

Dankzij de biologische kruiden peeling wordt het zuurstofgehalte van de huid geboost. Hierdoor gaat de stofwisseling van de huid omhoog, ontgift de huid, versnelt de celdeling en verbetert het wondhelingsproces.

De krachtige gezichtspeeling wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve behandeling op de markt voor huidverbetering. Het bevat 98% natuurlijke kruiden en zorgt dat je huid wordt geactiveerd om zich te vernieuwen, te herstellen en te genezen.

Deze melkzuurbehandeling hydrateert de huid en stimuleert de celvernieuwing. De peeling is geschikt voor een gevoelige en of droge huid. Verbetering van couperose en rosacea. Verzacht striemen. De oplichtende eigenschappen zorgen ervoor dat vlekjes op de huid vervagen en de huid egaal wordt.

Blueberry smoothie peeling (inclusief luxe masker). Deze peeling exfolieert de ruwe en doffe verhoornde huidcellen en elimineert onzuiverheden voor een heldere, glanzende huid

Voor de dikkere en vette huidtypes. Open porien, controleert de talgafscheiding, vette huid, oppervlakkige pigmentatie. Het verzacht oneffenheden van de acnehuid, minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en verfijnt de huidstructuur.

Vermindert de ontwikkeling van mee-eters. Sterk keratolisch en sebum regulerend effect. Zeer geschikt voor acne littekens, ontstekingen van de huid, een vette huid en acne op de rug.

Versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Een intensieve peeling tegen het verouderen van de huid. Zeer geschikt voor acne littekens en striemen. Egaliseert de teint en brengt de weerstand van de huid op orde, stimuleert celvernieuwing en peelt de huid op effectieve wijze, waardoor lijntjes, vlekjes, grove poriën en oneffenheden worden verminderd.

De Mesopeel Melanostop is een krachtige antioxidant met depigmenterende en talg regulerende eigenschappen. Geschikt voor het behandelen van melasma, diepe en oppervlakkige pigmenvlekjes en zonnenvlekjes. Geen probleem voor hoge huidtypes mits voorbereiding. De peeling werkt ook goed op een onrustige huid. Het heeft een antibacteriële en kalmerende werking en is speciaal ontworpen voor een gepigmenteerde of doffe teint.

De Mesopeel Azelan is een schimmelwerende, anti-bacteriele en heeft een anti-verstoppende werking. Alle vormen van acne en acne littekens kunnen behandeld worden.

Een echte party peeling. Zorgt voor een hele mooie glow. Deze breed inzetbare peeling werkt effectief tegen anti-aging, hyperpigmentatie, oppervlakkige littekens, hormonale acne én een doffe huid.

De Mesoéclat is een behandeling die, vanaf de allereerste behandeling, zichtbaar resultaat geeft. Het is een intensieve huidverjongingsbehandeling dat de gesteldheid van de huid stimuleert en de veroudering van de huid bestrijdt. Deze peeling richt zich op 3 doelen het stimuleren van de helderheid, diepe hydratatie en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. De huid is zichtbaar jonger, gladder en egaler. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandeling, verdeeld over vijf weken.

De Mesoestetic Eyecon is een van de nieuwste én beste oog behandelingen voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De behandeling bestaat uit een kuur van 6 behandelingen, waarbij een oogpeeling wordt afgewisseld met het inneedlen van een solution, door middel van microneedling. De peeling werkt op anti-aging en anti-vermoeidheidstekenen en het serum op donkere kringen en de fijne lijntjes.

Zelfneutraliserende en progressief doordringende peeling met 35% trichloorazijnzuur (TCA) voor de behandeling van matige tot ernstige huidveroudering, dyschromie en pigmentvlekken, oppervlakkige en gemiddelde acnelittekens die typisch zijn voor een vette en/of acnehuid.

Benefit peel (inclusief luxe masker). Een peeling die verheldert, corrigeert en beschermd met fruitenzymen, retinol en vitamine C. De perfecte behandeling voor hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels.

Voor de retinol gebruiker: Deze peeling stimuleert de collageen-, elastineproductie en celvernieuwing om zo tekenen van veroudering en pigmentatie zichtbaar te verminderen. Krachtige resultaten die, afhankelijk van de huidconditie, mild tot matige schilfering kan geven.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?

Wat kosten de peelings?

Welke resultaten kan je verwachten?

De resultaten zijn afhankelijk van hoe jouw unieke huid reageert op de behandelingen en de mate van het gebruik van de thuisproducten.

Acne | Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond