Logo Danielle Huidspecialist

Huidbehandeling

Microneedling

Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond

Microneedling is een behandeling met een Derma-pen, het is een huidvebeteringsbehandeling waarbij minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt worden.

Door deze gecontroleerde wondjes in de huid te maken, wordt de huid gestimuleerd tot celvernieuwing wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Hierdoor wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de huid wordt strakker, verstevigt en voelt gladder aan.

Microneedling is effectief en zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Wat houdt microneedling in?

Microneedling is een effectieve behandeling voor het aanpakken van huidverouderingsverschijnselen zoals een doffe huid, verlies van veerkracht en stevigheid, pigmentvlekjes, littekens en striae.  Microneedling is een korte behandeling die geen heftige bijwerkingen kent. Het stimuleert de celvernieuwing als reactie op microschade. Het wondgenezingsproces komt in actie. Groeifactoren komen vrij zoals de aanmaak van collageen en elastine. Werkstoffen kunnen beter en effectiever doordringen en de cel wordt gestimuleerd. Door deze stimulatie worden ook rimpels en lijntjes verminderd.

Er bestaan verschillende fases tijdens een microneedling behandeling:

De huid voorbereiden door middel van een intensieve reiniging en ontvetten

Er wordt een gepersonaliseerd huidserum klaar gemaakt op basis van jouw wensen en indicaties

De behandeling met de pen. We bewegen de pen over de huid waarbij de 12 micronaaldjes minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maken. Dit kan een licht prikkelend gevoel geven.

Na de behandeling met de pen herstellen en verkoelen we de huid door middel van een gepersonaliseerd fiber masker. Tijdens deze inwerktijd worden uw schouders en nek uitgebreid gemasseerd.

Bescherming van de huid. Gedurende de dag is het alleen toegestaan om zonnebrandcrème aan te brengen. Breng verder geen andere creme aan op de dag dat je de behandeling ondergaat omwille van steriliteit.

Microneedling wordt toegepast bij

Microneedling mag niet worden uitgevoerd als er sprake is van een keloïd, herpesvirus, actieve acne, kanker, verzwakt immuunsysteem, zwangerschap en borstvoeding en isotretinuïne behandelingen.

Wat kost een microneedling behandeling?

Welke resultaten kan je verwachten?

De resultaten zijn afhankelijk van hoe jouw unieke huid reageert op de behandelingen en de mate van het gebruik van de thuisproducten.

Bindweefselmassage | Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond