Logo Danielle Huidspecialist

Huidbehandeling

cryotherapie

Ontdek de Body-wizard cryolipolyse behandeling en zeg vaarwel tegen je probleemgebieden. Het biedt een pijnloze, veilige en efficiënte oplossing om van vet af te komen, met uiterste precisie toegepast. Geen naalden, speciale diëten, operaties of hersteltijden nodig. Cryolipolyse, ook bekend als Freezesculpting, is een baanbrekende methode om vet te verminderen.

Cryotherapie | Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond

Wat houdt cryotherapie in?

Bij een behandeling cryotherapie passen we een niet-invasieve applicator toe om het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied nauwkeurig tot de voorgeschreven temperatuur te koelen. Niet-invasief betekent dat de applicator alleen het oppervlak van de huid behandelt, waarbij het oppervlakkige huidweefsel intact blijft. Maar wat voor effect heeft zo’n behandeling eigenlijk? Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, wordt er een natuurlijk proces van celverwijdering in gang gezet, wat de vetlaag geleidelijk dunner maakt. Het resultaat is een merkbare vermindering van vetophopingen.

Voordelen van vet bevriezen

Danielle Huidspecialist | Schoonheidssalon | Huidverbetering | Huidproblemen | Helmond

Persoonlijk behandelplan

Hoewel cryolipolyse als een effectieve methode om vet te verminderen vele voordelen biedt, is het belangrijk op te merken dat deze techniek helaas niet geschikt is voor iedereen. Tijdens een eerste (gratis) intakegesprek beoordelen we of je in aanmerking komt voor een behandeling.

Waar hangt dit van af? De Body-wizard behandelt vetcellen die zich bevinden tussen de opperhuid en de spieren. Cryolipolyse is niet geschikt voor het behandelen van visceraal vet (orgaanvet). Het verminderen van orgaanvet vereist voornamelijk veel lichaamsbeweging in combinatie met een gezonde voeding. Met andere woorden, cryolipolyse biedt geen oplossing voor mensen met overgewicht of obesitas.

Als je in aanmerking komt voor een behandeling, zullen we samen een persoonlijk behandelplan opstellen. Hierin wordt gedetailleerd beschreven welke gebieden met cryolipolyse worden behandeld, inclusief de kosten.

Kennismakingsaabieding

Wil jij een eerste kennismakingsbehandeling ondergaan bij Cryotherapie Helmond? Profiteer dan van een eenmalige aanbieding. Je betaald in plaats van € 175,- nu € 98,- voor je eerste behandeling!

Tijdens deze behandeling wordt plaatselijk het vet bevroren waarvan je graag afscheid wilt nemen. De bevroren vetcellen sterven af en worden in de periode na de behandeling op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De overtollige vetcellen verdwijnen via deze techniek permanent uit het lichaam.

Hoe heb je ons gevonden?