Logo Danielle Huidspecialist

Annuleringsbeleid

Je afspraak is belangrijk voor jou en voor mij: deze tijd heb ik speciaal voor jou gereserveerd. Ik begrijp dat er in het dagelijks leven veel dingen kunnen voorkomen die je agenda in de war kunnen sturen. Hoewel ik begrip heb voor een dergelijke situatie, zorgt een (te) late afmelding ervoor dat een andere klant geen afspraak kan maken. Hier kunnen wij geen uitzonderingen op maken. 

Daarom hanteer ik onderstaand beleid: 

Danielle Huidspecialist/Cryotherapie Helmond hanteert een minimaal 24-uurs annuleringsbeleid. Als een afspraak wordt gemist of minder dan 24 uur van te voren wordt geannuleerd of gewijzigd, worden er annuleringskosten in rekening gebracht. 

Annuleringskosten

Annulering, minder dan 24 uur van te voren, leidt tot een betaling van 50% van de gereserveerde behandeling (lees hieronder hoe je kunt annuleren). Heb je een gratis intakegesprek ingeboekt dan brengen we €15,- in rekening.   

Bij ‘no shows’ en annulering minder dan 4 uur van tevoren wordt 100% van de gereserveerde behandeling in rekening gebracht. Tot een maximum van €50,-. 

Hoe opnieuw plannen?

Je afspraaktijd en/of datum kun je wijzigen door uw bestaande afspraak te verplaatsen of annuleren via een link (je kunt deze link vinden in de bevestiging van je afspraak die je per email hebt ontvangen). Je kunt een nieuwe afspraak inplannen via het online reserveringssysteem op mijn website of via whatsapp of telefonisch 0629313910.
 
Hoe te annuleren?

Annulering tot 24uur voorafgaand aan de afspraak door te bellen, een whatsapp of email te sturen naar: 0629313910, info@daniellehuidspecialist.nl